Rize’de evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı!

Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Babası Sami Canca ile tartışan Muhammet Ali Canca babasına bıçakla saldırdı, baba hayatını kaybederken Annesi Emine Canca ise yaralandı. Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesinde sabah 07 sıralarında meydana gelen olayda Muhammet Ali Canca (42) isimli şahıs Babası Sami Canca ile tartıştı, tartışma sonucu Muhammet Ali Canca bıçakla babasına saldırdı, baba Sami Canca aldığı bıçak darbeleri sonucu yere yığıldı, Anne Emine Canca araya girerek olayı ayırmak isterken yaralandı.

Baba Sami Canca (66) Kaçkar devlet hastanesine kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne Emine Canca ise tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan Muhammet Ali Canca ilçeye bağlı Zafer Mahallesinde Polis ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

İBB İÇİN BAĞIMSIZ ADAY OLMUŞ

Rize'nin Pazar ilçesinde yaşayan M.A.C.'nin 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Pazar Belediye Başkanlığı için, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğu ortaya çıktı. 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 52 oy alan şahsın 2019 yılında ise 578 oy alabildiği öğrenildi.

DİREKLERE EVLİLİK İLANI YAPIŞTIRMIŞ

M.A.C.'nin geçtiğimiz yıl da Rize ve Trabzon'da direk ve duraklara evlilik ilanları yapıştırdığı belirlendi.

İlanda yer alan, "Derin devlet (Gladyo) ve cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı ve ahlaki değerlere önem veren, sosyal medya bağımlılığı olmayan, alkol ve sigara alışkanlığı olmayan eş arayışım söz konusu" şeklindeki ifadeler ise dikkat çekti.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."